Γαλατσωνα : ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ: ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... / «η καρδιά μου πάει να σπάσει».

Γαλατσωνα : ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ: ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... / «η καρδιά μου πάει να σπάσει».. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Το μέτωπο που εκτείνεται στο μήκος γαλατσώνα, γερακιού και γούβες, έχει ήδη. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τη γαλατσώνα. Σε πύρινο κλοιό γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Ακόμη, το μέτωπο από τη γαλατσώνα και τη γερακίου, που έκαψε σπίτια, ακολουθεί τη δική του κατεύθυνση προς το χυτα της ιστιαίας, καθώς οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή εκεί οδηγούν τις.

15:59η γκολάρα του σουλεϊμάνα δεν έφτασε για τη ρεν (video). Κάτοικος ελληνικών ευβοίας στο μεga: Γαλατσώνα, το χωριό είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, λόγω της μορφολογίας του εδάφους θα λέγαμε χωρισμένο σε δυο, σε άνω και κάτω. Γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες, καματριάδες τα πύρινα μέτωπα. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από.

Πυρκαγιά στη Β. Εύβοια: 4 πύρινα μέτωπα απειλούν χωριά ...
Πυρκαγιά στη Β. Εύβοια: 4 πύρινα μέτωπα απειλούν χωριά ... from www.thepressroom.gr
Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τη γαλατσώνα. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και. 15:59η γκολάρα του σουλεϊμάνα δεν έφτασε για τη ρεν (video). Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Get the γαλατσώνα, στερεά ελλάδα, ελλάδα local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Το μέτωπο που εκτείνεται στο μήκος γαλατσώνα, γερακιού και γούβες, έχει ήδη. Μέσα στις γούβες οι φλόγες, απειλείται η γαλατσώνα (φωτο+video).

Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία.

Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Oι φλόγες έφτασαν έξω από το χωριό ελληνικά είναι οι φλόγες. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τη γαλατσώνα. Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Κάτοικος ελληνικών ευβοίας στο μεga: Γαλατσώνα, το χωριό είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, λόγω της μορφολογίας του εδάφους θα λέγαμε χωρισμένο σε δυο, σε άνω και κάτω. Ακόμη, το μέτωπο από τη γαλατσώνα και τη γερακίου, που έκαψε σπίτια, ακολουθεί τη δική του κατεύθυνση προς το χυτα της ιστιαίας, καθώς οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή εκεί οδηγούν τις. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Ο καιρός τώρα σε γαλατσώνα.

Στην παραλία του αγίου νικολάου οι φλόγες. Get the γαλατσώνα, στερεά ελλάδα, ελλάδα local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Μετακομίσεις και μεταφορές γαλατσώνα ευβοίας | 210 861 1507. Λίγο μακρύτερα και από την άλλη πλευρά του νησιού. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β.

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να προσφέρουν εθελοντικά τις ...
Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να προσφέρουν εθελοντικά τις ... from www.zougla.gr
Σε πύρινο κλοιό γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από. Everything you need to be ready to step out prepared. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Oι φλόγες έφτασαν έξω από το χωριό ελληνικά είναι οι φλόγες. Νέο μήνυμα του 112 για τους κατοίκους ιστιαίας, αιδηψού και λουτρών αιδηψού. Ακόμη, το μέτωπο από τη γαλατσώνα και τη γερακίου, που έκαψε σπίτια, ακολουθεί τη δική του κατεύθυνση προς το χυτα της ιστιαίας, καθώς οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή εκεί οδηγούν τις. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια.

Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό.

Νέο μήνυμα του 112 για τους κατοίκους ιστιαίας, αιδηψού και λουτρών αιδηψού. Μέσα στις γούβες οι φλόγες, απειλείται η γαλατσώνα (φωτο+video). Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Το μέτωπο που εκτείνεται στο μήκος γαλατσώνα, γερακιού και γούβες, έχει ήδη. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν περικυκλωθεί από τα πύρινα μέτωπα στη βόρεια εύβοια. Ο καιρός τώρα σε γαλατσώνα. Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και. «η καρδιά μου πάει να σπάσει». Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία.

Γαλατσώνα, το χωριό είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, λόγω της μορφολογίας του εδάφους θα λέγαμε χωρισμένο σε δυο, σε άνω και κάτω. 15:59η γκολάρα του σουλεϊμάνα δεν έφτασε για τη ρεν (video). Την ίδια ώρα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Everything you need to be ready to step out prepared. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β.

Εύβοια: Τεράστιο πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς Γαλατσώνα ...
Εύβοια: Τεράστιο πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς Γαλατσώνα ... from thecaller.gr
Γαλατσώνα, το χωριό είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, λόγω της μορφολογίας του εδάφους θα λέγαμε χωρισμένο σε δυο, σε άνω και κάτω. Γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες, καματριάδες τα πύρινα μέτωπα. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τη γαλατσώνα. Get the γαλατσώνα, στερεά ελλάδα, ελλάδα local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Το πύρινο μέτωπο εκτείνεται στις περιοχές γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Σε πύρινο κλοιό γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό.

Κάτοικος ελληνικών ευβοίας στο μεga:

Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και. Ακόμη, το μέτωπο από τη γαλατσώνα και τη γερακίου, που έκαψε σπίτια, ακολουθεί τη δική του κατεύθυνση προς το χυτα της ιστιαίας, καθώς οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή εκεί οδηγούν τις. Get the γαλατσώνα, στερεά ελλάδα, ελλάδα local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Ένα άλλο πύρινο μέτωπο πλησιάζει τις γούβες σε μία πορεία. Νέο μήνυμα του 112 για τους κατοίκους ιστιαίας, αιδηψού και λουτρών αιδηψού. Τα χωριά γαλατσώνα, ελληνικά και αγριοβότανο έχουν κυκλώσει τα πύρινα μέτωπα στη β. Γαλατσώνα, γούβες, γαλατσάδες, καματριάδες τα πύρινα μέτωπα. 259 likes · 7 talking about this. Μέσα στις γούβες οι φλόγες, απειλείται η γαλατσώνα (φωτο+video). Ένα τεράστιο μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται αυτή την ώρα στην γαλατσώνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χωριό. Σε πύρινο κλοιό γαλατσώνα, γερακιού και γούβες. Oι φλόγες έφτασαν έξω από το χωριό ελληνικά είναι οι φλόγες.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook